Moderator
Kolejna już 5 edycja imprezy DiscoMunication w Krakowie z japońską (JPOP) i koreańską (KPOP) muzą.
Zapraszam 15 grudnia do klubu Ministerstwo, wstęp wolny pod warunkiem, że się zaznaczy iż się będzie na imprezie.
Więcej info tutaj: http://www.facebook.com/events/108284049336483/
Ja na bank idę! XD
Zastępca Admina^^
Ta, już wcisłam ile się dało skocznego popa by KTNews i Inne (interpretacja KW ), teraz Twoja(Wasza?) kolej
http://discomunication.boo.pl/forum/vie … hread_id=9
Moderator
CO ZA CHAMSTWO!!!!!!!!!!!!! Konto mi usunęli, bo uważają, że było fałszywe, a tylko dlatego że wzięłam kilka piosenek kattun tak jak Kwiatek, a mamy takie samo IP, bo z jednego neta korzystamy ;(
Zastępca Admina^^
Haha, bo ludki słuchające KAT-TUN zawsze były podejrzane, Futrzak ;P A że jeszcze z tym samym IP~
Inconnu, jak na razie nie mam pomysłu na wzajemne rozpoznanie, ale coś się wymyśli i podzieli elementem wyróżniającym z tłumu...
Moderator
Taaa... i z tym 'elementem wyróżniającym z tłumu' będziemy paradować na imprezie co? ;p Może sobie zrobimy jakieś coś (np. plakietki czy nalepki) z nazwą naszego forum?
Jeśli oczywiście nas wpuszczą po tym co im na fejsie napisałyśmy
Ostatnio edytowany przez ana3.33 (2012-12-07 23:40:41)
Zastępca Admina^^
No wiesz, ja na jeden konwent/koncert(?) poszłam z ramieniem obrysowanym długopisem przez sis w napis KAT-TUN. Nie powiem, przyciągał uwagę, zwłaszcza babć w pociągu XD Gdyby to był konwent to bym sobie pozwoliła na policzku machnąć, ale no... XD
A jak taką nalepkę niby chcesz sobie skombinować? O.o
Moderator
No wiesz ma się te karteczki samoprzylepne i taśmę klejącą w domciu, ne? Troszeczkę wyobraźni dziewczynko ;p
Hmmmm <myślę i chyba nic nie wymyślę> Wisienka wiesz jak ja wyglądam, pamiętasz jeszcze? Ja zaraz jeszcze spojrzę na Twoje zdjęcie. Jak coś to ja będę tym pajacem co do każdej podobnej do Ciebie dziewoi będzie podchodził i pytał czy to KW
Zastępca Admina^^
Peszek, próbowałam cię wyłapać wzrokiem, ale nie wyszło XD Następnym razem dajesz mi nr tel i się umawiamy przed wejściem XD Btw. jesteś na grupowej fotce??? Tj. tej robionej tańczącym osóbkom poczas jpopowych kawałków?
Moderator
Fajnie było, ale się skończyło Teraz z niecierpliwością czekam na kolejną edycję w przyszłym roku
kurde nie wiedziałam że coś takiego będzie, nie sprawdzałam tego postu wcześniej... no nic, wczoraj i tak bym się nie mogła pojawić... no ale ministerstwo? anyway, wiadomo o czymś podobnym w krk?
Zastępca Admina^^
Nom, tym razem Ministerstwo XD Ta impreza to chyba tylko w Kraku organizowana jest, pewności nie mam, bo jak na razie byłam jedynie na tej i przedostatniej edycji. A impreza organizowana jest tak co 3-6 miesięcy
"normalna" muzyka w ministerstwie mnie odrzuca... zresztą, piwo tam mają niedobre
Zastępca Admina^^
Yhm... ja nigdy wcześniej nie byłam w Ministerstwie, w sumie to nadal nie wiem jak tam doszłam, i którędy wracałam XD Więc raczej na temat tego jak jest tam normalnie to nie podyskutuję. Piwo było smaczne, tylko za drogie. 8 zł to za duża cena za pół litra Mam nadzieję, że wybiorą inne miejsca na następną edycję. I mimo że muzyka była w moim guście, bo mieszanka kpopu, jpopu i jrocka (ci... wcale jrocka nie puszczali, phie) to dzięki kiepskości niektórych mp3 to nawet ulubiona piosenka potrafiła cię przyprowadzić o wnerwa... Do tej pory mdło mi na wspomnienia tych ogłuszających trzasków. No ale cóż... jak się ma okazję na taką imprezę, to się nie wybrzydza. Wspaniała atmosfera wszystko wynagradza