Moderator
お誕生日おめでとうございます。
Otanjoubi omedetou gozaimasu!!!
Obyś spełnił wszystkie swoje marzenia Żebyś spełnił także choć jedno moje marzenie i przyjechał do Polski dać koncert
Zastępca Admina^^
Hahaha.. Przyłączam się do życzeń ana3.33, słyszysz Jin?! Daj z siebie wszystko!!! I niech Ci Johnny sprzyja xD
W razie padnięcia któregoś z plików online (np. na Openload, Vk...), proszę dać mi znać, szybko się tym zajmę
Moderator
Yuuki95 śliczna kartka!!! Na pewno Jinusiowi by się ona spodobała
Gość
Wszyyyyyyyystkiego co najlepsze =** Niech ci się w życiu wiedzie tak jak do tej pory, niech spełnią się wszystkie twoje marzenia i przyjedź kiedyś tu do nas Zapraszamy ><
Wszystkiego naj, naj, naj Jinusiu.Zdrówka i szczęścia.
A tak w ogóle to dużo osób urodziło się 4 lipca, u mnie w rodzinie też.
Zastępca Admina^^
Wow, Yuuki kartka cudo xD Cały Jinuś i to jego spojrzenie lowelasa xD
W razie padnięcia któregoś z plików online (np. na Openload, Vk...), proszę dać mi znać, szybko się tym zajmę
Administrator
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia i jakichś fajnych nowych dramek;D
Yuuki śliczna kartka^^
Gość
a ja mu życzę, żeby mnie spotkał i więcej mu do szczęścia nie trzeba, hahaha xD
Bułka napisał:
a ja mu życzę, żeby mnie spotkał
i więcej mu do szczęścia nie trzeba, hahaha xD
Haha, a to dobre ^ ^ ale co z Kame? Jego też mu do szczęścia potrzeba >.<
Cieszę się że wam się ta kartka podoba ^ ^
Gość
Jeszcze mnie do szczęścia potrzebujexD
A oprócz tego spełnienia marzeń, wielu nowych dram, filmów i solówek, koncertu w Polsce, albo aby gdzieś w Europie i wszystkiego co najlepsze ;*
Gość
no dobra, to ja mu w takim razie życzę Bułki, Freyi i żółwia w terrarium i jego życie będzie idealne xD
Gość
happy birthday Jin ^^ Spełnienia American Dreamu, żeby nie wykopali cię z zespołu, więcej chwil spędzonych z Kame, nowych dram i filmów no i trasy po europie (jak już dziewczęta wcześniej wspomniały) ^^
A kartka świetna ^^ Poproszę podobną na moje urodzinki ^^
Choć spóźnione(w Japonii, u nas nie;p), to najszczersze życzenia for Jin <3 (oraz wszystkich dżapanizu pipool urodzonych 4tego lipca- piękna data^^)
Oto i one:
Żeby kupił sobie w końcu tą "land", postawił domek, zaadoptował psa, miał dzieci (ale bez żony xD)..i żeby YamaP oddał w końcu kase jego okasan za obiady(bo YamaP to skąpiec xD)...żeby fanki go(Jina) na ulicy nie spotkały, bo musiałby uciekać...żeby mu sie dobrze spikało po angielsku w USA, żeby nigdy się nie zmieniał, nie starzał, znalazł czterolistną koniczyne, wrócił do Kattunów i ich nie opuszczał, żeby zawsze zdążył na pociąg/autobus/samolot, niech mu ziemia lekką będzie;)) ...i żeby był pokój na świecie XD
Omedetou!!!)
[*|*|*|*] <<<---tort przeze mnie upieczony XD