Administrator
Moi kochani XD Jak to brzmi XD
Przejdźmy do konkretów W sumie od jakiegoś czasu planowaliśmy tu jakiś kilkudniowy zjazd. No niestety w tym roku to jakoś nie wypali (trzeba wcześniej zacząć, by jakiś hotel się znalazł czy coś^^)
Ale pomyślałam, że i tak możemy się spotkać na 1 dzień;D Ostatnio była super zabawa;D
Osobiście pasowałoby mi spotkanie w okolicach Katowic, ale w zasadzie miejcie, dzień i godzina jest do ustalenia;) Chociaż przynajmniej w tym roku wolałabym nie gdzieś na północy, bo niestety NEWS wyczyścił mój portfel:P
No i odpada termin od 1-15 września XD
Także, chcielibyście się może spotkać, pofazować? Porobić filmiki, zdjęcia itp.? Jakby to było w sierpniu to można by coś nawet wykorzystać do urodzinowego projektu NEWS:)
Mogę przynieść jakieś goodsy jak coś;D Jakbyście coś bardzo chcieli zobaczyć na żywo, to piszcie to mogę wziąć;D Ale bez przesady co nie pójdę z walizkąXD
Także macie może jakieś propozycje?
Moderator
No zdecydowanie spotkanie się przyda
Wspólne zdjęcia jak znalazł do projektu urodzinowego.
Mam nadzieję, że będzie dużo chętnych. Jak nie to siłą zaciągnę
A tak na poważnie, ja zaproponuję centrum Polski czyli Łódź.
W sumie u mnie czy Nany znajdzie się miejsce na przenocowanie.
A myślę, że warto bo zabawa na bank będzie przednia!
No ja też bym była chętna na takie spotkanie tylko w zależności gdzie i kiedy bo nie wiem jak z kasą wyrobię w sumie Katowice mi w miarę pasują bo mój brat mieszka nie daleko Łódź to jednak wyższa szkoła jazdy dla mnie no nawet nie wiem czy mam bezpośredni pociąg tam
Administrator
No u mnie to też z Łodzią tak średnio XD
o cyganka a gdzie dokładnie mieszka twój brat?
Ja w sumie też nie z Katowic, bo z Bytomia;P Ale mam niedaleko no i w zasadzie chyba z każdego miasta się tam dojedzie;)
Administrator
A może się uda;D
W sumie ostatnio nas było 5 a była zabawa przednia;) Zawsze możemy się spotkać we dwie XD Albo 3 XD
A ma ktoś na oku już może jakiś konkretny dzień??
Jedni wracają, drudzy wyjeżdżają... oh, wait, ja nie mam życia prywatnego, ja nie uciekam a nie wyjeżdżam xD
Administrator
Tak sobie pomyślałam, że jakby był ktoś chętny spoza okolic Katowic ale martwiło go to, że jednak ma daleko i co potem ze sobą zrobi, to tak pomyślałam, że byłaby możliwość zorganizowania potem u mnie takiej nocnej imprezki:P Wiecie może nie pidżama party XD Ale oglądanie koncertów, dram itp.;D
Tylko tak:
1. ja mam małe mieszkanie więc to nie może być za dużo osób (do tego mieszkam z rodzicami, więc jest pewne ograniczenie^^')
2. nie możecie mieć alergii na sierść zwierząt - mam dużo zwierząt, mój pies jest akurat hipoalergiczny ale gryzonie już nie XD Do tego to samce, Kajtuś ma w klatce sianko a nie mam ich gdzie wynieść, więc będą z nami w pokoju - nie chcę mieć na sumieniu czyiś duszności ^^'
3. no i przede wszystkim... mój pokój to mała świątynia NEWS XD niech was nie przerazi, że gdzie nie spojrzeć tam oniXD
Ogólnie myślę, że takie spotkanko byłoby fajne;) Jak nie teraz to nawet na sylwestra można;D Sylwester z KTNews XD To by było coś^^
Zastępca Admina^^
Po Sylwestrze... idzie lato! Może czas na małe spotkanko?? Kto byłby chętny?
Stwierdziłyśmy z Hiką, że tym razem będzie to miejsce dalekie od naszych mieszkań, 3,5 h drogi dla nas XD
A więc... na miejsce spotkania obieramy Warszawę! Gdzieś tak w czerwcu.
Kto chętny poświęcić kilka godzin pociągiem, z myślą o krótkim spotkanku (tylko kilku godzinnym XD) albo dłuższym urlopie w naszym towarzystwie? Planujemy na razie wyjazd na 3 dni, aby spokojnie sobie pogadać a i pozwiedzać stolicę^^
Hostel brany pod uwagę: http://moonhostel.pl/hostel-warszawa/start/
Administrator
Zawsze chciałam zwiedzić Warszawę Fajnie by było jakby zgłosiło się wielu chętnych na zjazd:)
Myślę, że będzie genialnie ;D (jak na Sylwku, co nie? XD)