Zastępca Admina^^
Już się boję pierwszej nocy na miejscu... a raczej jej braku
Administrator
No wiesz XD O tym zadecyduje większość XD
Ale zwiedzanie Wawy i siedzenie w restauracji z fankami KTNEWS może być ciekawym doświadczeniem dla mieszkańców tegoż pięknego miastaXD
I traumatycznym dla mieszkających tam Azjatów
Warszawka to całkiem nie moja broszka. Wszystko zależy od tego jak będę stać kasą, ale niczego nie wykluczam. Miało byłoby się spotkać, mimo że na forum wchodzą raz na ruski rok. No i jakby się jednak zdecydowała, chciałabym przewodnika, bo nie ogarniam dużych miast i często się gubię
Administrator
Myślę, że jak coś można wybrać też inne miasto To na razie taki nasz wybór - bo w sumie taki środek Polski więc sprawiedliwie dla wszystkich XD Ale jak się zbiorą chętni to zawsze można ponegocjować i pokombinować
Mi Warszawa pasuje, ale wszystko zależy od dnia.
Tak to jest jak się mieszka prawie przy samej granicy z Obwodem Kaliningradzkim XD
Ostatnio edytowany przez Smurfette (2014-03-21 15:37:58)
1. jak rezerwować hostel to przez portal a nie maila bo wychodzi duuuużo taniej momentami.
2. Warszawa? Naprawdę? to jest złe miasto, to jest siedziba diabła...
Administrator
1. Tak, ja zawsze rezerwuje przez tę stronkę A byłam w nim i we Wrocławiu i w Krakowie także myślę, że jest ok:)
2. Miasto do obgadania:) Zależy ile osób będzie za jakim XD Można dawać swoje propozycje
Istnieje też możliwość 1-dniowego spotkania lub 3-dniowego (jakby ktoś chciał przyjechać) w Krakowie;)
Kraków piękne miasto ^.^
Administrator
Kwiatek mówił mi o tym i w sumie też o tym myślałam Jeśli inni nie będą mieć nic przeciwko to oczywiście, że można:)
nie no, ostatnio nawet Daite Senorite puścili! (albo pierwszy raz nie byłam w jej trakcie na fajeczce...)
Zastępca Admina^^
Chyba pierwszy raz nie byłaś na tej fajeczce XD A znów było Lips albo Rescue? Star Rider chyba było tylko na jednej edycji, nie? Chankapanę zaliczyłam na dwóch, Weeek na wszystkich... Z Kanjów piosenek nie znam, ale też zawsze Ryo facjata mnie cieszy XD
Ok, sądzę, że jakby ktoś jechał z twoich okolic Smurfi to Kraków jak najbardziej z tobą się odbędzie, jak nie... to w Warszawie spotkamy się w węższym gronie^^
Na razie plan będzie na Kraków, dzień imprezy DM, spotkanie koło południa, a potem na dyskotekę ci co chcą. W sumie fajny pomysł, żeby pójść wspólnie potańczyć XD